Αποφράξεις Αθήνα

Απόφραξη και συντήρηση αποχέτευσης για επαγγελματικούς χώρους

Το συνεργείο “Αποφράξεις Αθήνα Πειραιάς Προάστια” προσφέρει άριστες υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης για επαγγελματικούς χώρους.

Χρησιμοποιούμε σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που καθαρίζουν αποτελεσματικά και με ασφάλεια κάθε περίπτωση φραγμένης αποχέτευσης, με τιμές άκρως ανταγωνιστικές.

Επίσης αναλαμβάνουμε την άντληση υδάτων – όχι λύματα – σε περίπτωση διαρροής νερού λόγω βλάβης ή σε περίπτωση πλημμύρας λόγω βροχής.

Το συνεργείο μας αναλαμβάνει κτίρια γραφείων, βιοτεχνίες, εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες, εμπορικά καταστήματα και κάθε είδους επιχείρηση που θέλει άμεση αποκατάσταση της βλάβης στην αποχέτευση, για να συνεχίσει να λειτουργεί.

συντήρηση αποχέτευσης

Γιατί χρειάζεται η συντήρηση της αποχέτευσης σε έναν επαγγελματικό χώρο;

Ανάλογα με το είδος της επιχείρησης, αν είναι κτίριο γραφείων, βιοτεχνία, εμπορικό κατάστημα, εστιατόριο, καφετέρια κ.λπ., το αποχετευτικό δίκτυό της μπορεί να  διαχειρίζεται μεγάλο όγκο λυμάτων κάθε μέρα, από δεκάδες χρήστες, είτε εργαζόμενους, είτε επισκέπτες.

Η τακτική συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου του κτιρίου εξασφαλίζει την συνεχή καλή λειτουργία του, αυξάνει την διάρκεια ζωής του γιατί δεν προλαβαίνουν να δημιουργηθούν μόνιμες φθορές και βλάβες και εξαλείφουμε την πιθανότητα να βουλώσει ξαφνικά κάποιος σωλήνας ή κάποιο φρεάτιο και να δημιουργηθεί πρόβλημα στην λειτουργία της επιχείρισης , όπως και να δημιουργηθούν μόνιμες βλάβες που θα θέλουν πολλά χρήματα για να επιδιορθωθούν.

Τι ακριβώς περιλαμβάνει η συντήρηση της αποχέτευσης;

Το συνεργείο μας αναλαμβάνει συντήρηση αποχέτευσης σε μηνιαία, τρίμηνη, εξάμηνη ή ετήσια βάση, ανάλογα με τις ανάγκες του κτιρίου και την χρήση του αποχετευτικού δικτύου.

Για τον καθαρισμό χρησιμοποιούμε σύγχρονο υδροπιεστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης.

Οι εργασίες καθαρισμού γίνονται στις αντλίες και στα κεντρικά φρεάτια.

Πόσο κοστίζει η συντήρηση της αποχέτευσης;

Η μηνιαία συντήρηση της αποχέτευσης για επαγγελματικό χώρο κοστίζει από 15 ευρώ/μήνα + ΦΠΑ. Η τελική τιμή εξαρτάται από το μέγεθος του αποχετευτικού δικτύου, τις ανάγκες του χώρου και την χρήση του.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε δωρεάν στον χώρο σας, για να κάνουμε εκτίμηση των απαιτούμενων εργασιών και να σας δώσουμε την προσφορά μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση: Θεοδωρήτου Βρεσθένης 26Α, ΤΚ 11743, Νέος Κόσμος, Αθήνα
τηλ. 693-077-8009
Ερχόμαστε στον χώρο σας για να λύσουμε άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα φραγμένης αποχέτευσης.

Επικοινωνία

Τιμοκατάλογος υπηρεσιών

Αποφράξεις Αθήνα – Πειραιάς – Προάστια
Αποφράξεις για κατοικίες (λεκάνες, μπανιέρες, νιπτήρες, νεροχύτες, υδρορροές) από 25 €.
Αποφράξεις κεντρικής αποχέτευσης για πολυκατοικίες και επαγγελματικούς χώρους από 40 €.
Συντήρηση αποχέτευσης για πολυκατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, από 15€/μήνα.

Δείτε αναλυτικά
Αποφράξεις Αθήνα