Αποφράξεις Αθήνα

Αποφράξεις κέντρο Αθήνας

Αποφράξεις κέντρο Αθήνας

Αποφράξεις κέντρο Αθήνας – Αποφράξεις και συντήρηση αποχέτευσης για κατοικίες, πολυκατοικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αθήνα

Το συνεργείο της επιχείρησης ” ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΡΟΑΣΤΙΑ” 

(Έδρα: Θεοδ. Βρεσθένης 26Α, Νέος Κόσμος)  έρχεται στον χώρο σας άμεσα και με τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτει, λύνει κάθε πρόβλημα στο αποχετευτικό δίκτυο, ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων σε όλο τον δήμο της Αθήνας – αποφραξεισ-αθηνα-κεντρο-μοναστηρακι-θησειο-κυψελη-κολωνακι-εξαρχεια-σεπολια-κουκακι-γκαζι-αμπελοκηποι

αποφραξεισ-αθηνα-κεντρο-μοναστηρακι-θησειο-κυψελη-κολωνακι-εξαρχεια-σεπολια-κουκακι-γκαζι-αμπελοκηποι

Αν στην κατοικία σας υπάρχει άμεση ανάγκη για απόφραξη, γιατί είναι βουλωμένη η λεκάνη, η μπανιέρα, ο νιπτήρας, ο νεροχύτης, οι υδρορροές ή αν είστε διαχειριστής πολυκατοικίας και χρειάζεται άμεση απόφραξη στο αποχετευτικό σύστημα της πολυκατοικίας σας ή θέλετε προσφορά για  τακτική συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου του κτιρίου, το συνεργείο μας έρχεται με ένα τηλεφώνημα στον χώρο σας, όλο το 24ωρο, για να αναλάβει την εργασία.

Αν το πρόβλημα οφείλεται σε σπασμένους σωλήνες αποχέτευσης, τότε η ομάδα των τεχνικών μας αναλαμβάνει και την επισκευή/αντικατάστασή τους, με άριστο αποτέλεσμα.

αποφραξεισ-αθηνα-κεντρο-μοναστηρακι-θησειο-κυψελη-κολωνακι-εξαρχεια-σεπολια-κουκακι-γκαζι-αμπελοκηποι : ποιά εργαλεία χρησιμοποιούμε

Ατσαλίνα: ένα μεταλλικό σύρμα από ατσάλι, πολύ ελαστικό και εύκαμπτο αλλά πολύ δυνατό ταυτόχρονα, που συνδέεται με ηλεκτρικό μοτέρ και μπορεί να περιστραφεί με μεγάλη ταχύτητα. Μπορεί να απομακρύνει όχι μόνο υπολείμματα τροφών, λίπη, τρίχες, πουρί κλπ από τα τοιχώματα των σωλήνων, αλλά και σκληρά, στερεά αντικείμενα που φράζουν την δίοδο. Το συνεργείο αποφραξεισ-αθηνα-κεντρο-μοναστηρακι-θησειο-κυψελη-κολωνακι-εξαρχεια-σεπολια-κουκακι-γκαζι-αμπελοκηποι χρησιμοποιεί την ηλεκτρική ατσαλίνα για απόφραξη λεκάνης τουαλέτας, αλλά και για απομάκρυνση των ριζών των δέντρων που έχουν εισχωρήσει στους σωλήνες αποχέτευσης και που είναι πολύ δύσκολο να απομακρυνθούν με άλλο τρόπο.

Υδροπιεστικό μηχάνημα: Είναι το μηχάνημα που χρησιμοποιούμε περισσότερο για όλες τις περιπτώσεις απόφραξης αποχέτευσης σπιτιού, κεντρικής αποχέτευσης πολυκατοικίας ή επαγγελματικού κτιρίου, υδρορροών. Το μηχάνημα υδροβολής εκτοξεύει νερό υπό υψηλή πίεση, μέσα από ειδικά ακροφύσια (υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε αυτά) καθώς προχωράει μέσα στους σωλήνες αποχέτευσης. Ο σχεδιασμός της ροής του νερού είναι τέτοιος, ώστε όλοι οι ρύποι να παρασύρονται προς τα πίσω και να βγαίνουν στην είσοδο του αποχετευτικού σωλήνα. Αυτός είναι ένας πολύ ασφαλής και οικολογικός τρόπος για να καθαρίζονται οι σωλήνες αποχέτευσης.

Αποφράξεις κέντρο Αθήνας

Επίσης αναλαμβάνουμε αποφράξεις και  συντήρηση αποχέτευσης, καθώς και επισκευές και αντικατάσταση σωληνώσεων, για εστιατόρια, καφετέριες, εμπορικά καταστήματα, γραφεία και οποιονδήποτε επαγγελματικό χώρο.

Τέλος η επιχείρηση αποφραξεισ – αθηνα – κεντρο – μοναστηρακι – θησειο – κυψελη – κολωνακι – εξαρχεια – σεπολια – κουκακι – γκαζι – αμπελοκηποι αναλαμβάνει και άντληση υδάτων (όχι λύματα), λόγω πλημμύρας ή διαρροής νερού, άμεσα όλο το 24ωρο.

Οι τιμές μας για τις αποφράξεις καθώς και για την συντήρηση αποχέτευσης εξαρτώνται από τις ανάγκες των πελατών λόγω χρήσης και από το μέγεθος του αποχετευτικού δικτύου.

Δείτε ενδεικτικά τις τιμές μας εδώ. 

Τηλεφωνείστε μας στα 211-412-2950 ή 693-077-8009,

στείλτε μας μήνυμα στο facebook ή στείλτε μας email, για να έρθουμε στον χώρο σας και να λύσουμε άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα φραγμένων αποχετεύσεων.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση: Θεοδωρήτου Βρεσθένης 26Α, ΤΚ 11743, Νέος Κόσμος, Αθήνα
τηλ. 693-077-8009
Ερχόμαστε στον χώρο σας για να λύσουμε άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα φραγμένης αποχέτευσης.

Επικοινωνία

Τιμοκατάλογος υπηρεσιών

Αποφράξεις Αθήνα – Πειραιάς – Προάστια
Αποφράξεις για κατοικίες (λεκάνες, μπανιέρες, νιπτήρες, νεροχύτες, υδρορροές) από 25 €.
Αποφράξεις κεντρικής αποχέτευσης για πολυκατοικίες και επαγγελματικούς χώρους από 40 €.
Συντήρηση αποχέτευσης για πολυκατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, από 15€/μήνα.

Δείτε αναλυτικά
Αποφράξεις Αθήνα