Αποφράξεις Αθήνα

Άντληση υδάτων

Η ανάγκη για άντληση υδάτων, δυστυχώς, ακόμη και σήμερα που διανύουμε τον 21ο αιώνα, αποτελεί μία συχνή ανάγκη. Ειδικά στο λεκανοπέδιο της Αττικής συχνά ακούμε για πλημμυρισμένους χώρους.

Οι έντονες βροχοπτώσεις, που έχουν γίνει αρκετά συχνό φαινόμενο τα τελευταία χρόνια λόγω της κλιματικής αλλαγής, είναι μία από τις βασικές αιτίες που υπόγειοι και ισόγειοι χώροι κατοικιών, καταστημάτων ή πάρκινγκ πλημμυρίζουν. Τα δίκτυα απορροής των ομβρίων υδάτων δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις μεγάλες ποσότητες νερού μιας έντονης καταιγίδας. Συχνά είναι κακά συντηρημένα από τις αρμόδιες υπηρεσίες των Δήμων ή της Περιφέρειας ή είναι φραγμένα από κλαδιά, φύλλα ή σκουπίδια.

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τα ρέματα που έχουν κλειστεί και χτιστεί έχουν σαν αποτέλεσμα να ανεβαίνει η στάθμη των υδάτων στους δρόμους και τα νερά της βροχής να μπαίνουν σε ισόγεια και υπόγεια προκαλώντας μεγάλες ζημιές και καταστροφές.

Αλλά και τα παλαιωμένα δίκτυα ύδρευσης και θέρμανσης των κτιρίων συχνά ευθύνονται για πλημμύρες σε υπόγειους και ισόγειους χώρους λόγω διαρροής των σωλήνων εξαιτίας της διάβρωσης που έχουν υποστεί.

Αν βρεθείτε αντιμέτωποι με μια τέτοια κατάσταση η πρώτη κίνηση που πρέπει να κάνετε είναι να καλέσετε ένα εξειδικευμένο συνεργείο για την απομάκρυνση των νερών από τον χώρο σας. Δυστυχώς, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, που είναι αρμόδια να παρεμβαίνει σε τέτοιες καταστάσεις, δεν μπορεί να ανταποκριθεί γρήγορα και κάποιες φορές δεν είναι σε θέση να εξυπηρετήσει το σύνολο των κλήσεων που δέχεται σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Έτσι, η επιλογή του ιδιώτη για άντληση υδάτων είναι η πιο ενδεδειγμένη και σίγουρη λύση. Όσο περισσότερο τα νερά παραμένουν, τόσο επιδεινώνεται η κατάσταση και μεγιστοποιούνται οι φθορές στο κτίριο και οι ζημιές στην οικοσκευή σας.

Τα σύγχρονα μηχανήματα απάντλησης, που διαθέτουμε, είναι υψηλής πίεσης με εξαιρετικά ισχυρές αντλίες απορρόφησης υδάτων και μπορούν να απομακρύνουν σε πολύ λίγο χρόνο τα νερά από τους πλημμυρισμένους χώρους σας και να περιοριστούν κατά το δυνατόν οι επιπτώσεις τους.

Σε περίπτωση πλημμύρας μη διστάσετε να μας καλέσετε και θα σας εξυπηρετήσουμε αμέσως 24 ώρες το 24ωρο και 7 μέρες την εβδομάδα!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση: Θεοδωρήτου Βρεσθένης 26Α, ΤΚ 11743, Νέος Κόσμος, Αθήνα
τηλ. 693-077-8009
Ερχόμαστε στον χώρο σας για να λύσουμε άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα φραγμένης αποχέτευσης.

Επικοινωνία

Τιμοκατάλογος υπηρεσιών

Αποφράξεις Αθήνα – Πειραιάς – Προάστια
Αποφράξεις για κατοικίες (λεκάνες, μπανιέρες, νιπτήρες, νεροχύτες, υδρορροές) από 25 €.
Αποφράξεις κεντρικής αποχέτευσης για πολυκατοικίες και επαγγελματικούς χώρους από 40 €.
Συντήρηση αποχέτευσης για πολυκατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, από 15€/μήνα.

Δείτε αναλυτικά
Αποφράξεις Αθήνα