Αποφράξεις Αθήνα

Αποφράξεις αποχέτευσης για πολυκατοικίες

Αν είστε διαχειριστής πολυκατοικίας και χρειάζεται άμεση απόφραξη στο αποχετευτικό σύστημα της πολυκατοικίας σας ή θέλετε προσφορά για τακτική συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου του κτιρίου, καλέστε μας στα τηλέφωνα 211-412-2950 ή 693-077-8009. Δείτε παρακάτω τον αναλυτικό μας τιμοκατάλογο.

 

Γιατί το δίκτυο αποχέτευσης φράζει;

Κατάλοιπα σαπουνιών, τρίχες, λίπη και διάφοροι ρύποι συσσωρεύονται με τα χρόνια στο σύστημα της αποχέτευσης και προκαλούν βούλωμα στις σωληνώσεις και προβλήματα στη λειτουργικότητά τους.

Οι περισσότερες πολυκατοικίες, μετά από κάποια χρόνια, παρουσιάζουν προβλήματα στη λειτουργία της αποχέτευσης και φθορές στις σωληνώσεις του αποχετευτικού συστήματος.

Τέτοιες βλάβες, όμως,  δεν οφείλονται πάντα μόνο στη φυσιολογική φθορά από το χρόνο.

Σοβαρά προβλήματα στο σύστημα της αποχέτευσης μπορεί να προκαλέσουν και μία σειρά άλλοι λόγοι, όπως η αστοχία υλικού ή κάποια κακοτεχνία κατά την κατασκευή,  η  μόνιμη “κακή συνήθεια” να πετάμε οτιδήποτε στους αγωγούς αποχέτευσης  και τέλος πολύ συχνά η εισχώρηση ριζών από τα διπλανά δέντρα μέσα στους σωλήνες αποχέτευσης.

Οι πρώτες ενδείξεις ότι υπάρχει πρόβλημα στην αποχέτευση είναι η υπερχείλιση των φρεατίων και η έντονη δυσοσμία στον περιβάλλοντα χώρο της πολυκατοικίας ή σε κάποιο από τα διαμερίσματα.

Απόφραξη κάθετης/ κεντρικής στήλης αποχέτευσης

Στο σύστημα αποχέτευσης όλοι οι αποχετευτικοί αγωγοί των διαμερισμάτων ενώνονται με την κεντρική κάθετη/κατακόρυφη στήλη της αποχέτευσης και τα λύματα καταλήγουν στον κεντρικό αγωγό. Αυτές οι κάθετες στήλες δέχονται όλο τον όγκο των οικιακών λυμάτων από όλα τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας. Γι΄ αυτό συμβαίνει συχνά να βουλώνουν με αποτέλεσμα να μπλοκάρει όλο το σύστημα της αποχέτευσης.

Εάν έχει μπλοκάρει η κεντρική κάθετη/κατακόρυφη στήλη της αποχέτευσης τότε από το σιφόνι του μπάνιου σας θα ξεχειλίζουν τα νερά που χρησιμοποιούν οι πάνω όροφοι.

Μία πραγματικά πολύ δυσάρεστη κατάσταση!

Επειδή τα αποφρακτικά προβλήματα είναι τις περισσότερες φορές σύνθετα, απαιτούν εξειδικευμένους τεχνίτες και ειδικά εργαλεία για να εντοπιστεί το σημείο της βλάβης και να αποκατασταθεί η ζημία.

Όποια κι αν είναι η αιτία του προβλήματος στο διαμέρισμα ή την πολυκατοικία σας αναλαμβάνουμε να διορθώσουμε γρήγορα, άμεσα και αποτελεσματικά τη βλάβη στο σύστημα της αποχέτευσης χρησιμοποιώντας ειδικό πιεστικό μηχάνημα και με άλλα εξελιγμένα ειδικά εργαλεία αποφράξεων χωρίς να προκληθούν φθορές στον αγωγό.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση: Θεοδωρήτου Βρεσθένης 26Α, ΤΚ 11743, Νέος Κόσμος, Αθήνα
τηλ. 693-077-8009
Ερχόμαστε στον χώρο σας για να λύσουμε άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα φραγμένης αποχέτευσης.

Επικοινωνία

Τιμοκατάλογος υπηρεσιών

Αποφράξεις Αθήνα – Πειραιάς – Προάστια
Αποφράξεις για κατοικίες (λεκάνες, μπανιέρες, νιπτήρες, νεροχύτες, υδρορροές) από 25 €.
Αποφράξεις κεντρικής αποχέτευσης για πολυκατοικίες και επαγγελματικούς χώρους από 40 €.
Συντήρηση αποχέτευσης για πολυκατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, από 15€/μήνα.

Δείτε αναλυτικά
Αποφράξεις Αθήνα