Αποφράξεις Αθήνα

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ Παιανία – Κατοικίες | Πολυκατοικίες | Επαγγελματικοί χώροι

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ Αθήνα-Πειραιάς-Προάστια | Αποφράξεις και συντήρηση αποχέτευσης για κατοικίες, πολυκατοικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Παιανία

Η επιχείρηση ” Αποφράξεις Αθήνα Πειραιάς Προάστια” έρχεται στον χώρο σας άμεσα και με τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτει, λύνει κάθε πρόβλημα στο αποχετευτικό δίκτυο, ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων στην Παιανία.

Αν έχετε άμεση ανάγκη από απόφραξη, γιατί είναι βουλωμένη η λεκάνη, η μπανιέρα, ο νιπτήρας, ο νεροχύτης, οι υδρορροές ή αν είστε διαχειριστής πολυκατοικίας και χρειάζεται άμεση απόφραξη στο αποχετευτικό σύστημα της πολυκατοικίας σας ή θέλετε προσφορά για  τακτική συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου του κτιρίου, το συνεργείο μας έρχεται με ένα τηλεφώνημα στον χώρο σας, όλο το 24ωρο, για να αναλάβει την εργασία.

Αν το πρόβλημα οφείλεται σε σπασμένους σωλήνες αποχέτευσης, τότε η ομάδα των τεχνικών μας αναλαμβάνει και την επισκευή/αντικατάστασή τους, με άριστο αποτέλεσμα.

Επίσης αναλαμβάνουμε αποφράξεις και  συντήρηση αποχέτευσης, καθώς και επισκευές και αντικατάσταση σωληνώσεων, για εστιατόρια, καφετέριες, εμπορικά καταστήματα, γραφεία και οποιονδήποτε επαγγελματικό χώρο.

Τέλος αναλαμβάνουμε και άντληση υδάτων (όχι λύματα), λόγω πλημμύρας ή διαρροής νερού, άμεσα όλο το 24ωρο.

Οι τιμές μας για τις αποφράξεις καθώς και για την συντήρηση αποχέτευσης εξαρτώνται από τις ανάγκες λόγω χρήσης και το μέγεθος του αποχετευτικού δικτύου.

Δείτε ενδεικτικά τις τιμές μας εδώ. 

Τηλεφωνείστε μας στα 211-412-2950 ή 693-077-8009,

στείλτε μας μήνυμα στο facebook ή στείλτε μας email, για να έρθουμε στον χώρο σας και να λύσουμε άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα φραγμένων αποχετεύσεων.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση: Θεοδωρήτου Βρεσθένης 26Α, ΤΚ 11743, Νέος Κόσμος, Αθήνα
τηλ. 693-077-8009
Ερχόμαστε στον χώρο σας για να λύσουμε άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα φραγμένης αποχέτευσης.

Επικοινωνία

Τιμοκατάλογος υπηρεσιών

Αποφράξεις Αθήνα – Πειραιάς – Προάστια
Αποφράξεις για κατοικίες (λεκάνες, μπανιέρες, νιπτήρες, νεροχύτες, υδρορροές) από 25 €.
Αποφράξεις κεντρικής αποχέτευσης για πολυκατοικίες και επαγγελματικούς χώρους από 40 €.
Συντήρηση αποχέτευσης για πολυκατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, από 15€/μήνα.

Δείτε αναλυτικά
Αποφράξεις Αθήνα